Activiteiten Square Rig Sailing

Hier vind u een overzicht van activiteiten en werkzaamheden...

Vaarinstructie

Voor eigenaren van schepen en jachten, welke meer ervaring en inzicht willen krijgen in de mogelijkheden van hun eigen schip. Zowel voor kleine groepen als voor individuelen. Bij U aan boord of met de NOACH VIII.


Workshop Square Rig Sailing

Omdat de schipper van de NOACH VIII een gediplomeerd stuurman grote zeilvaart is, kan tijdens een vol dagprogamma met maximaal 6 deelnemers de tuigage en behandeling daarvan worden behandeld.


Workshop Schiemannen

Het behandelen van praktische en traditionele knopen, steken en splitsen zowel in touw als staaldraad, gericht op het zelf bouwen en onderhouden van de tuigage van U schip.


Shanty-workshops

Met maximaal 12 deelnemers kunnen aan boord van de NOACH VIII de shanties in de praktijk worden geoefend. Tijdens een dagprogamma kunnen zowel voor de wal als varend met een verzorgde lunch alle facetten van de worksongs worden behandeld.


Asverstrooiing op zee

Om aan de laatste wens van overledenen te kunnen voldoen, is de NOACH VIII hiervoor inzetbaar. In een sfeervolle omgeving, uiteraard ingevuld naar de wensen van overledene en familie.


Fotoreportages

Uiteraard is de NOACH VIII ook beschikbaar voor het maken van sfeervolle fotoraportages, zowel varend als voor de wal.


Vergaderingen

Voor een intieme vergadering in een nautische omgeving met maximaal 6 deelnemers, is de NOACH VIII een unieke lokatie. Een dag progamma word in overleg vastgesteld.


Scheepstimmerwerk

In de wintermaanden kan Square Rig Sailing voor uw timmerwerk verzorgen, zoals:

  • Deuren
  • Luiken
  • Schijnlichten
  • Masten en vlaggemasten tot 6 meter lengte
  • Teak dekken
  • Binnenbetimmeringen
  • Alle andere voorkomende werkzaamheden


Botenbouw

Square Rig Sailing beschikt over een aantal tekeningen van traditionele tenders en kan deze uiteraard in hout voor U bouwen, in lengten van 2,5 meter tot 4,5 meter.© Copyright 2018 SRS.